Freelancejournalistik der ånder og lever videre i læseren

Jeg skriver journalistik i alle genrer, fx nyhedsartikler, interview, reportager, portrætter, features, baggrundsartikler og formidler altid i et let og levende sprog, der når ned i alle lag af artiklens fortælling.

 

Min freelancejournalistik beskæftiger sig med stofområder, som jeg har indgående viden, indsigt og erfaring med. Det er derfor nemt for mig at vinkle den gode idé og afkode målgruppen, så den passer til det medie, jeg skriver til. Derfor kan I trygt regne med, at jeg rammer stilen hos jer i første hug.

 

 

Fagområder:

Kunst og kultur

 

Jeg er selv musiker og sangskriver og ved, hvad det vil sige at skabe kunst. Derfor er jeg brændende optaget af beskrive kunsten og kulturen, som jeg mener har en meget vigtig funktion i samfundet.

 

 

Børn, unge og familie

 

Som tidligere folkeskolelærer har jeg fingeren på pulsen og hvad hvad der rør sig i børn. Jeg har derfor blandt andet nemt ved at skildrer kulturelle strømninger og nye trends.

 

 

Skole- og uddannelse:

Jeg kender alt til de vilkår skole- og uddannelsessektoreren arbejder under, da jeg selv har arbejdet under dem. Jeg forholder mig dog altid nøgternt til problemstillingerne og skildrer dem realistisk.