Freelancejournalistik, der ånder og lever videre i læseren

Min freelancejournalistik beskæftiger sig med musik, da det siden jeg var ganske lille har ligget i mit blod og vedbliver med at være en kilde til livet for mig.

Som journalist prøver jeg altid at se de skæve vinkler en historie, for at få en mindre åbenlys indgang til det, jeg gerne vil fortælle.

Jeg kigger efter det lidt overraskende og stikker spaden lidt dybere i musikmulden i jagten på det fængende og fascinerende.

Jeg skriver gerne om de oversete, de undervurderede, om has-beens og upcoming.

Desuden taler og skriver om dem, der arbejder bagved:

Sidemen, sangskrivere, producere, pladeselskabsfolk, fagforeningsbosser, managere, roadies, groupies, frivillige, samlere, entusiaster, fans, foredragsholdere, radioværter, journalister, forfattere, undervisere, pladepushere og også gerne om festivaler, træf, spillesteder, kulturhuse, museer eller lignende.

Kort sagt: Om alt det, der driver musiktandhjulet rundt i det urværk, der hedder kulturen i Danmark.

Jeg skriver i alle journalistiske genrer. Fra nyheder og problemorienterede baggrundsartikler til portrætter og features og alt det midt i mellem. Desuden kan jeg hyres til at skrive pressemateriale. Så hvis du har et band, kan du kontakte mig.

Jeg er selv udøvende musiker og skriver også selv musik. Jeg har også været frivillig i mange forskellige sammenhænge med musik, så jeg kender branchen ret godt efterhånden. Jeg ved, man har hele sin væren med i det. Det er hjerteblod, og det har jeg kæmpe respekt for.

Derfor går jeg til stoffet med ordentlighed og træder varsomt. Jeg ved, at man som fx sangskriver eller komponist har skabt noget nyt i verden. Det beundrer jeg uanset hvad.

Når det er sagt, er jeg ærlig og ligefrem, for det skylder man musikken, kulturen, samfundet og menneskeheden.